VERZEND INFORMATIE

 

 

 

Welke verzendmethodes zijn beschikbaar?

 

 

 

Ik verstuur de werken verzekerd met postnl en enkel op uw thuisadres. 

 

 

 

Hoelang duurt het voordat mijn kunstwerk aankomt?

 

 

 

De orders worden twee keer per week afgeleverd bij het pakket depot. Ik heb 5 tot 10 werkdagen nodig om uw kunstwerk voor te bereiden voor verzending afhankelijk van de drukte. Normaliter zijn de kunstwerken 1 á 2 later binnen zodra hij is verstuurd. Er wordt altijd een track and trace code doorgegeven zodat u uw levering kunt volgen. Voor verzendingen wereldwijd en in Europa gelieve contact op te nemen met mij voor de tarieven en duur van de levering.

 

 

 

Hoeveel zijn de verzendkosten?

 

De verzendkosten in Nederland zijn gratis. Voor leveringen in Europa en wereldwijd zijn verschillende tarieven die altijd besproken worden met u voordat er een betaling plaats zal vinden.

 

 

 

Verzendmethode?

 

De kunstwerken worden zeer zorgvuldig ingepakt in mijn eigen ontwikkelde verzendmethode. De kartonnen doos is 5 lagen dik en krijgt een styrofoam omhulsel voor de extra stevigheid die noodzakelijk is om het met de koerier veilig mee te kunnen. De styrofoam van 5cm dik is er om klappen op te kunnen vangen die zouden kunnen optreden tijdens de verzending. De kunstwerken krijgen ook een extra laag met lak folie zodat de lak krasvrij blijft. 

 

 

 

 

 

BETALING INFORMATIE

 

 

 

Waarmee kunt u betalen?

 

 

 

U kunt veilig de betaling doen via Ideal of Paypal uiteraard kunt u ook een rechtstreekse bankoverschrijving doen. Hiervoor gelieve even contact op te nemen. 

 

 

 

Veiligheid van de betaling?

 

 

 

Ik gebruik een gecertificeerde betalingsservice genaamd Mollie (www.molie.com) voor uw veilige betalingen.

 

 

 

ORDERS PLAATSEN EN RETOURNEREN

 

 

 

Hoe plaats ik een order?

 

 

 

Door op de BUY knop te drukken kunt u eenvoudig uw order plaatsen. Enkel nog uw gegevens in vullen en de betaling doen via uw eigen gekozen optie en ik ga voor u aan de slag.

 

 

 

Retourneren? 

 

 

 

U kunt uw kunstwerk binnen de wet geldige 14 dagen retourneren mocht het werk u toch niet bevallen. Hiervoor heeft u wel de originele verpakking nodig en dient het werk ook echt zo ingepakt te zijn zoals ik dat voor u heb gedaan om een veilige verzending te kunnen garanderen. Mocht u dit niet meer hebben kunt u altijd contact opnemen zodat we een oplossing kunnen verzinnen. 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT GEGEVENS

 

 

 

Handels naam: Johan-Louis Hueber

 

 

 

               

 

                Tel: 0611752178

 

 

 

                e-mail: jl.hueber@gmail.com

 

 

 

                KVKnr: 76142116

 

 

 

                BTWnr: NL003050345B05