Flikken maastricht zoekt atelier!

Gisteravond werd ik plotseling gebeld! De eerste reactie was bij het zien van een nieuw nummer: weer een energiebedrijf die gratis stroom weggeeft! Met Martijn van Dishoeck Location manager van Flikken Maastricht kwam uit de speaker van mijn telefoon. Bij het horen van Flikken Maastricht was ik gelijk op m'n hoeden en mijn eerste ingeving was dat ik niet in zulke grapjes ga trappen. Mijn reactie was dan ook op de vraag of ik een atelierruimte ter beschikking had voor de cast van Flikken Maastricht. Sorry maar hier heb ik geen interesse in. Verbaasd maar vriendelijk nam dhr van Dishoeck afscheid op zoek naar de volgende kunstenaar die mogelijk wel blij zou zijn met zo'n leuk belletje. Toen ik de lijn verbroken had begon ik na te denken wat er eigenlijk net gebeurd was en besloot ik toch maar even het nummer te checken van die malloot die mij in de maling had willen nemen. Het bleek de production manager te zijn van Flikken Maastricht precies zoals hij dit juist had vermeld en toen besefte ik dat ik hem nou niet echt vriendelijk en behulpzaam te woord had gestaan. Normaal probeer ik deze vriendelijkheid zelfs bij de telemarketeers toe te passen ook al irriteer ik mij mateloos dat sinds de inschrijving van kamer van Koophandel ik continu gebeld wordt en al een tiental nummers op de zwarte lijst heb laten eindigen. Terug naar het verhaal en mocht u dit lezen als leverancier van energie of  tv/internet: u doet meer kwaad dan goed want wie sluit nu een abonnement af van een stalker? Terug naar het verhaal.... of zullen er toch veel mensen intrappen waarom ze blijven bellen en moet ik mij richten tot de mensen die telefonisch abonnement afsluiten waardoor ik gestalk word door deze firma's. Verhaal??? Oh ja ik dwaal af. Ik heb toen maar even contact met deze vriendelijke man opgenomen om hem te leiden naar een kunstenaar die mogelijk voldeed aan zijn eisen aangezien ik zelf maar een mini atelier heb waar geen lijk in past. Voor de fans is het natuurlijk wel leuk om te weten dat ergens in het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht een maniakale Kunstenaar moet worden opgepakt of dat een naaktmodel een grijpgrage kunstenaar doodsteekt met zijn eigen kwasten. Wat het zal worden blijft gissen maar een leuke avond heb ik zeker gehad.

Reactie schrijven

Commentaren: 0